AUW WIEVERBAL

WEETJES

SPONSOR WORDEN?

– Het Leeuw Auw Wieverbal kent haar 58e editie! We weten het niet zeker maar misschien is het wel het oudste nog in leven zijnde carnavalsfeest in Limburg. In elk geval het leukste.

– Gelukkig zijn er dit jaar weer op de Grote straat buitenbuffetten met licht, geluid en podium!

– Alle Limburgse topartiesten komen naar Valkenburg. Op het Walramplein is het een komen en gaan van artiesten. Vanaf 00:30 uur is daar de grote spectaculaire finale gepland!

– De ticketverkoop start om 17.00 uur en het Leeuw Auw Wieverbal start op alle locaties om 18.00 uur. Het Walramplein gaat dus om 18.00 uur open. We verwachten nog meer bezoekers dan vorig jaar! Kom op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

– Als je een entree bandje koopt a €15,- euro kun je ook de hele avond gebruik maken van schone toiletten! Het kopen van een entree – toiletbandje is verplicht. Deze zijn aan de dag kassa te koop.

– Glaswerk is verboden! Er wordt op alle locaties (ook in de horecagelegenheden!) gewerkt met plastic bekers!

– Kom verkleed naar Valkenburg! Maar hou wel rekening met de weersomstandigheden. Voldoende laagjes zorgen voor ideale lichaamstemperatuur. Goed voor het uithoudingsvermogen.

– Consumptiebonnen kun je bij de kassa’s kopen en kosten €3,00 euro per stuk. De bonnen zijn alleen op het Walramplein te besteden!

– Op het Walramplein wordt een EHBO post geplaatst.

– Maak goede afspraken over het vervoer (en de BOB!) er zijn taxi’s genoeg (taxistandplaats bij het Berkelplein). Let op de borden! Openbaar vervoer is natuurlijk een uitstekend alternatief! Kijk op het dienstschema van Arriva.

– Neem je een taxi, maak dan voordat je in de taxi stapt een prijs afspraak met de chauffeur. Check ook of er een functionerende taximeter aanwezig is.

– In verband met veiligheidsvoorschriften zullen bezoekers worden gefouilleerd! Neem geen drank, glaswerk en andere verboden items mee! Wordt in beslag genomen!

– Drink met mate! Er is voldoende aanwezig maar ga er verantwoord mee om.

– Op het Walramplein kun je een polsbandje halen als je 18 en ouder bent! Maakt het makkelijk als je alcohol wil bestellen. Onder de 18 wordt geen alcohol geschonken.

– Tenslotte: Toon respect voor je mede-carnavalisten, bezoekers, hulpdiensten, organisatie en alle anderen die je tegenkomt! We willen met het Leeuw Auw Wieverbal carnaval 2023 op een waardige en trotse manier openen.

– Pin automaten zijn tegenwoordig maar tot 23.00 uur actief.

– Parkeren op het Walramplein is niet mogelijk van 13-02 t/m 17-02! Winkels zijn wel bereikbaar. Alternatief parkeren kan op Berkelplein en Parkeerplaats burgemeester Hensingel.

HOOFDSPONSORS
SPONSOR WORDEN?