AUW WIEVERBAL

WEETJES

SPONSOR WORDEN?

– Het Leeuw Auw Wieverbal kent haar 55e editie! We weten het niet zeker maar misschien is het wel het oudste nog in leven zijnde carnavalsfeest in Limburg. In elk geval het leukste.

– Gelukkig zijn er dit jaar weer op de Grote straat buitenbuffetten met licht, geluid en podium!

– Alle Limburgse topartiesten komen naar Valkenburg. Op het Walramplein is het een komen en gaan van artiesten. Vanaf 00:30 uur is daar de grote spectaculaire finale gepland!

– Het Leeuw Auw Wieverbal start op alle locaties om 18.00 uur. Het Walramplein gaat om 18.00 uur open. We verwachten nog meer bezoekers dan vorig jaar! Kom op tijd om teleurstellingen te voorkomen.

– Als je een entree bandje koopt a €8,- euro kun je ook de hele avond gebruik maken van schone toiletten! Het kopen van een entree – toiletbandje is verplicht.

– Glaswerk is verboden! Er wordt op alle locaties (ook in de horecagelegenheden!) gewerkt met plastic bekers!

– Kom verkleed naar Valkenburg! Maar hou wel rekening met de weersomstandigheden. Voldoende laagjes zorgen voor ideale lichaamstemperatuur. Goed voor het uithoudingsvermogen.

– Consumptiebonnen kun je bij de kassa’s kopen en kosten 2.50 euro per stuk. De bonnen zijn alleen op het Walramplein te besteden!

– Op het Walramplein wordt een EHBO post geplaatst.

– Maak goede afspraken over het vervoer (en de BOB!) er zijn taxi’s genoeg (taxistandplaats bij het Berkelplein en de Wilhelminalaan). Let op de borden! Openbaar vervoer is natuurlijk een uitstekend alternatief! Kijk op het dienstschema van Arriva.

– In verband met veiligheidsvoorschriften zullen bezoekers worden gefouilleerd! Neem geen drank, glaswerk en andere verboden items mee! Wordt in beslag genomen!

– Drink met mate! Er is voldoende aanwezig maar ga er verantwoord mee om.

– Op het Walramplein kun je een polsbandje halen als je 18 en ouder bent! Maakt het makkelijk als je alcohol wil bestellen. Onder de 18 wordt geen alcohol geschonken.

– Tenslotte: Toon respect voor je mede-carnavalisten, bezoekers, hulpdiensten, organisatie en alle anderen die je tegenkomt! We willen met het Leeuw Auw Wieverbal carnaval 2020 op een waardige en trotse manier openen.

– Pin automaten zijn tegenwoordig maar tot 23.00 uur actief.

– Parkeren op het Walramplein is niet mogelijk van 18-02 t/m 21-02! Winkels zijn wel bereikbaar. Alternatief parkeren kan op Berkelplein en Parkeerplaats burgemeester Hensingel.

HOOFDSPONSORS
SPONSOR WORDEN?